Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of different techniques on stone fruit (Prunus spp.) drying and assessment of physical, chemical and biological properties
Назив: Application of different techniques on stone fruit (Prunus spp.) drying and assessment of physical, chemical and biological properties
Аутори: Milić, (Vakula) Anita  ; Tepić, Horecki Aleksandra  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Ognjanov, Vladislav  ; Milović, (Miodragović Maja  ; Teslić, Nemanja  ; Parpinello, Giuseppina; Decleer, Marlies; Šumić, Zdravko  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 1745-4549 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Willey
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/999631
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Milović, Maja
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.