еНаука - преглед
Преглед према Аутор Branković Lazić, Ivana
Приказ резултата 1 до 20 од 99
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Analiza rizika u proizvodnji živinskog mesa (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic resistance and molecular studies on Salmonella enterica subspecies enterica serovar Infantis isolated in human cases and broiler carcasses (✓) | Rašeta, Mladen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Antimicrobial Activity of Bee Bread | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Bioactive Compounds in Honey: A Literature Overview (✓) | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation Strategy (✓) | Betic, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Uzgoj brojlerskih pilića u industrijskom živinarstvu (✓) | Maslić-Strižak, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Chemical composition of bee bread (perga), a functional food: A review (✓) | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia (✓) | Djordjevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2013 | Content of sodium chloride and sodium in burgers from retail (✓) | Branković Lazić, Ivana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Detection of Milk Fat in Dairy Products — An Alternative Approach (✓) | Bajčić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Determination of Co-value as an indicator of nutritive value of pate sterilised by regular and optimized regime (✓) | Rašeta, Mladen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Determination of weight loss and temperature of broiler carcasses during air cooling with intermittent water spraying: Case study (✓) | Rašeta, Mladen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality (✓) | Nikolić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2016 | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory parameters and instrumentally measured colou (✓) | Lazic, Brankovic Ivana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of Sodium Chloride Reduction in Dry Fermented Sausages on Sensory Quality Parameters and Instrumentally Measured Colour (✓) | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colour | LILIĆ, SLOBODAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Ensuring the Safety of Cooked and Smoked Sausages of a Narrower Diameter, in a Cellulose Casing, by Heat Treatment (✓) | Mladen Rašeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment (✓) | Trbovic, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |