еНаука - преглед

Преглед према Аутор Branković Lazić, Ivana

Приказ резултата 1 до 20 од 99  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Analiza rizika u proizvodnji živinskog mesa (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Rašeta Mladen  ; Bunčić, Olivera; Matekalo-Sverak Vesna ; Vranić, Vojin; Branković, Ivana  ; Grnić, Zoranka; Grubić, MirjanaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Antibiotic resistance and molecular studies on Salmonella enterica subspecies enterica serovar Infantis isolated in human cases and broiler carcasses (✓)Rašeta, Mladen  ; Teodorović, Vlado ; Bunčić, Olivera ; Katić, Vera ; Branković-Lazić, Ivana  ; Polaček, Vladimir  ; Vidanović, Dejan Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Antimicrobial Activity of Bee BreadBaltić, Tatjana  ; Rajić, Sara  ; Branković Lazić, Ivana  ; Đorđević, Vesna  ; Velebit, Branko  ; Lukić, Mirjana  ; Ćirić, Jelena  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Bioactive Compounds in Honey: A Literature Overview (✓)Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Simunović, Sara  ; Branković Lazić, Ivana  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Katanić, NenadНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation Strategy (✓)Betic, Nikola  ; Brankovic, Lazic Ivana  ; Nastasijević, Ivan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012Uzgoj brojlerskih pilića u industrijskom živinarstvu (✓)Maslić-Strižak, Danka ; Spalević, Ljiljana  ; Rašeta, Mladen  ; Lazic-Brankovic, Ivana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2022Chemical composition of bee bread (perga), a functional food: A review (✓)Ćirić, Jelena  ; Haneklaus, Nils; Rajić, Sara  ; Baltić, Tatjana  ; Lazić, Ivana Branković  ; Đorđević, Vesna  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia (✓)Djordjevic, Vesna  ; Baltić, Tatjana  ; Sarcevic, Danijela; Brankovic, Lazic Ivana  ; Ćirić, Jelena  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2013Content of sodium chloride and sodium in burgers from retail (✓)Branković Lazić, Ivana M.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Pavlović, Miloš M.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Maslić-Strižak, Danka N. ; Spalević, Ljiljana D.  ; Pejkovski, ZlatkoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathyStarčević, Marija  ; Bošković, S.; Vujadinović, D.; Rajčić, Antonija; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Baltić, Milan Ž. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Detection of Milk Fat in Dairy Products — An Alternative Approach (✓)Bajčić, Aleksandar  ; Trbović, Dejana  ; Vasilev, Dragan  ; Đorđević, Vesna  ; Branković Lazić, Ivana  ; Silađi, Čaba  ; Petronijević, Radivoj  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Determination of Co-value as an indicator of nutritive value of pate sterilised by regular and optimized regime (✓)Rašeta, Mladen  ; Mrdović, Boris  ; Đorđević, Vesna; Polaček, Vladimir  ; Becskei, Zsolt  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Vasilev, Dragan  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Determination of weight loss and temperature of broiler carcasses during air cooling with intermittent water spraying: Case study (✓)Rašeta, Mladen  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality (✓)Nikolić, Aleksandra  ; Babić, Milijana  ; Jovanović, Jelena  ; Čobanović, Nikola  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Milojević, Lazar  ; Parunović, Nenad  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2016Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat ProductsPetrović, Zoran  ; Parunović, Nenad  ; Rašeta, Mladen  ; Trbović, Dejana  ; Branković Lazić, Ivana  ; Boris Mrdović  ; Nikolić, Aleksandra  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory parameters and instrumentally measured colou (✓)Lazic, Brankovic Ivana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of Sodium Chloride Reduction in Dry Fermented Sausages on Sensory Quality Parameters and Instrumentally Measured Colour (✓)Lilić, Slobodan  ; Branković Lazić, Ivana  ; Karan, Dragica  ; Vranešević, Jelena  ; Lukić, Mirjana  ; Nikolić, Dragica  ; Rašeta, Mladen  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colourLILIĆ, SLOBODAN  ; Branković, Ivana  ; Karan, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Rašeta, Mladen  ; Nikolić, Dragica M.  ; Babić, Jelena A.  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2023Ensuring the Safety of Cooked and Smoked Sausages of a Narrower Diameter, in a Cellulose Casing, by Heat Treatment (✓)Mladen Rašeta  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Jovanović, Jelena  ; Zsolt Becskei  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment (✓)Trbovic, Dejana  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Rašeta, Mladen  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Parunović, Nenad  ; Lakićević, Brankica  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја