еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lukić, Jovanka
Приказ резултата 21 до 40 од 46
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Gut-associated lymphoid tissue, gut microbes and susceptibility to experimental autoimmune encephalomyelitis (✓) | Stanisavljević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | HOST-MICROBIOTA INTERPLAY REGULATES EPITHELIAL BARRIER FUNCTION AND WOUND HEALING | Dinić, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Interaction of Lactobacillus fermentum BGHI14 with Rat Colonic Mucosa: Implications for Colitis Induction (✓) | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Lactobacillus fermentum Postbiotic-induced Autophagy as Potential Approach for Treatment of Acetaminophen Hepatotoxicity | Dinić, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Lactobacillus salivarius BGHO1 and Lactobacillus reuteri BGGO6-55 modify nutritive profile of Artemia franciscana nauplii in a strain ratio, dose and application timing-dependent manner | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Lactococcus lactis and Lactobacillus salivarius differently modulate early immunological response of Wistar rats co-administered with Listeria monocytogenes | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Molecular mechanisms involved in health promoting potential of lactic acid bacteria (✓) | Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Nursing of Pike-Perch (Sander lucioperca) in Recirculating Aquaculture System (RAS) Provides Growth Advantage in Juvenile Growth Phase | Péter, Géza; Lukić, Jovanka ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Pike-perch larvae growth in response to administration of lactobacilli-enriched inert feed during first feeding | Ljubobratović, Uros; Fazekas, Georgina; Koljukaj, Alan; Ristović, Tijana; Vass, Vivien; Ardo, Laszlo; Stanisavljević, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Postbiotic lactobacillus curvatus promotes killing of intracellular staphylococcus aureus in keratinocytes and stimulate wound healing | Dinic, Miroslav R ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled Cheese | Uroić, Ksenija; Nikolić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Topisirović, Ljubiša; Cadez, Neza; Raspor, Peter; Susković, Jagoda;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Probiotics or pro-healers: the role of beneficial bacteria in tissue repair | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Promotion of Early Gut Colonization by Probiotic Intervention on Microbiota Diversity in Pregnant Sows | Veljović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Reproduction of Hatchery-Reared Pike-Perch (Sander lucioperca) Fed Diet with Low-Marine-Ingredients: Role of Dietary Fatty Acids | Péter, Géza; Lukić, Jovanka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Simple cooking and in vitro gastrointestinal digestion improves antioxidant activity of legume seed flour extracts | Stanisavljević, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Solid state treatment with Lactobacillus paracasei subsp. paracasei BGHN14 and Lactobacillus rhamnosus BGT10 improves nutrient bioavailability in granular fish feed | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Supplementation of lactobacilli improves growth, regulates microbiota composition and suppresses skeletal anomalies in juvenile pike-perch (Sander lucioperca) reared in recirculating aquaculture system (RAS): A pilot study | Ljubobratović, Uroš; Kosanović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Survey on proteolytic activity and diversity of proteinase genes in mesophilic lactobacilli (✓) | Vukotić, G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | The effect of cooking and enzymatic digestion on phenoli ccontent of grass pea seeds flour extracts | Živko Jovanović; Miljuš-Đukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The effect of live and inert feed treatment with lactobacilli on weaning success in intensively reared pike-perch larvae | Ljubobratović, Uroš; Kosanović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |