еНаука - преглед
Преглед према Аутор Miljić, Uroš
Приказ резултата 1 до 20 од 97
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food (✓) | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Vučurović, Vesna ; Razmovski, Radojka | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Adaptability of Different International Grape Varieties in Diverse Terroirs: Impact on Grape and Wine Composition (✓) | Otto, Tatiane; Botelho, Renato; Biasi, Luiz; Miljić, Uroš ; Correia, Ana; Jordão, António | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification (✓) | Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir ; Radojković, Marija M. ; Miljić, Uroš ; Eder, Reinhard | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia (✓) | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna ; Muzalevski, Ana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji | Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Vučurović, Vesna M. ; Muzalevski, Ana B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiae (✓) | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beads (✓) | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Filipović, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beads (✓) | Vučurović, Vesna M. ; Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Đuran, Jovana J. ; Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules (✓) | Vučurović, Vesna ; Šereš, Zita ; Šaranović, Žana; Filipović, Jelena ; Filipović, Vladimir ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Biological activity of different type of elderberry wine (✓) | Vujanović, Milena ; Zengin, Gokhan; Miljić, Uroš ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biological potential of elderberry wine (✓) | Terzić, Milena ; Stožinić, Milica ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biosinteza ksantana na otpadnim vodama vinarije (✓) | Rončević, Zorana ; Bajić, Bojana ; Grahovac, Jovana ; Dodić, Siniša ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biotehnološka proizvodnja ksantana na otpadnim vodama iz proizvodnje vina (✓) | Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production (✓) | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production (✓) | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Dodić, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juice (✓) | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical composition and in vitro antimicrobial and cytotoxic activities of plum (Prunus domestica L.) wine (✓) | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Velićanski, Aleksandra ; Mašković, Pavle ; Cvetković, Dragoljub ; Vujić, Jelena | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Continuous ethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized onto sugar beet pulp (✓) | Vučurović, Vesna ; Razmovski, Radojka ; Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Development of sustainable biotechnological solution for treatment of wastewater from grape processing (✓) | Rončević, Zorana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Mitrović, Ivana ; Grahovac, Jovana ; Jokić, Aleksandar ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of aging on lees on the quality of rose sparkling wine from Serbia | Miljić, Uroš D. ; Puškaš, Vladimir S. ; Muzalevski, Ana B. ; S. Lukajić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |