еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mrmošanin, Jelena
Приказ резултата 21 до 40 од 88
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Differentiation of black, green, herbal and fruit bagged teas based on multi-element analysis using inductively-coupled plasma atomic emission spectrometry | Krstić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders (✓) | Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of storage temperature on the decay of catechins and procyanidins in dark chocolate (✓) | Pavlović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2001 | Effect of Thermal Processing on Anthocyanin Degradation in Two Bilberry Jam Formulations (✓) | Nikolic, Milena; Pavlović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics (✓) | Pavlović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Evaluating seasonal variation in trace element content of savory (✓) | Miladinović, Dragoljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of an Inductively Coupled Plasma–Atomic Emission Spectrometry (ICP-AES) Method for the Determination of Macro and Microelements in Trifolium L. Species (✓) | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Evaluation of Seasonal Changes in the Content of Trace Elements in Satureja kitaibelii (✓) | Dragoljub Miladinović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Evaluation of solvent effect on the extraction of flavonols from strawberry fruits (✓) | Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of the antioxidant activity of honeys with variable botanical origin (✓) | Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of the ICP-AES method for element determination in samples of Rosa Dumalis Bechst. (✓) | Milenković, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Examination of antioxidant activity of different blackberry extracts by spectrophotometric assays (✓) | Aleksandra N. Pavlović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Extraction of selected elements from commercial fertilizers (✓) | Petrović, Stefan S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2021 | Extraction of selected elements from commercial fertilizers (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2021 | Health risk estimation of potentially toxic elements in complementary fruit-based food (✓) | Ivana D. Rašić Mišić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Honey as a Bioindicator of the Pollution: Investigation of the Contents of Selected Elements in Honey and Honey Products by Inductively Coupled Plasma-Optical Emission Spectroscopy (ICP-OES) (✓) | Arsić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ICP – OES method determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓) | Marinkovic, Emilija Pecev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | ICP-OES determination of selenium in flour sample (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | ICP-OES determination of selenium in flour samples (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ICP–OES method for determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓) | Pecev-Marinković, Emilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |