еНаука - преглед
Преглед према Аутор Radosavljević, Miloš
Приказ резултата 1 до 20 од 67
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Adsorption kinetics of Cr(VI) ions onto biochar from brewer's spent grain (✓) | Kukić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Agro-culture waste as a source of functional food ingredients (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Applications of Sourdough in Animal Feed (✓) | Kljak, Kristina; Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Bio-sinteza nanočestica magnetita primenom vodenih ekstrakata cveta biljke Sambucus ebulus L. (✓) | Petronijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Biological and chemical perspectives of Sambucus ebulus L. water extracts (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biotechnological tools for cereal and pseudocereal dietary fibre modification in the bakery products creation – Advantages, disadvantages and challenges (✓) | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Biotechnological tools for cereal dietary fibre modifications (✓) | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Brewers spent grain as a raw material in lactic acid fermentation | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Brewers' spent grain and thin stillage as raw materials in l-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Čajno pecivo od brašna spelte, tritikalea, raži i ječma, obogaćeno prehrambenim vlaknima i obojeno prirodnim bojama koje potiču od nusproizvoda prerade voća i povrća (✓) | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2016 | Corrected: The influence of brewers' yeast addition on lactic acid fermentation of brewers' spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Determination of cytotoxicity effect of mistletoe extracts obtained by subcritical water (✓) | Petronijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Do Climate Conditions Affect the Quality of the Apiaceae Fruits’ Essential Oils? (✓) | Lončar, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Dobijanje ekstrakata kamilice sa povećanim sadržajem apigenina za primenu u kozmetičkim proizvodima (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Ekstrakti burjana (Sambucus ebulus L.) sa povećanom biološkom aktivnošću za primenu u kozmetičkim proizvodima (✓) | Cvetanović Kljakić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2021 | Encapsulation of Lactobacillus rhamnosus in Polyvinyl Alcohol for the production of L-(+)-Lactic Acid (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Encapsulation technology of lactic acid bacteria in food fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Evaluation of Several Freeze/thawing Sequences on Fermentation Efficiencyof Lactobacillus rhamanosus Encapsulated in Polyvinyl Alcoho (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |