еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stamenić, Tamara

Приказ резултата 1 до 20 од 36  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian marketKeškić, Tanja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Pisinov, Boris  ; Stanišić, Nikola  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A reviewKeškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Assessment of biosecurity and welfare of calves reared in intensive housing systemSamolovac, Ljiljana  ; Hristov, Slavča; Ostojić Andrić, Dušica  ; Pantelić, Vlada  ; Nikšić, Dragan  ; Stanojević, Dragan; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safetyStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris  ; Stanojković, Aleksandar  ; Kos, Ivica; Radojičić, Maša  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reductionPetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Veselin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Bias of calf sex on milk yield and fat yield in holstein crossbreed cowsDjedović, Radica  ; Stanojević, Dragan  ; Bogdanović, Vladan  ; Ostojić Andrić, Dušica  ; Samolovac, Ljiljana  ; Stamenić, Tamara  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2022CAN ONE WEEK’S USE OF NETTLE IN BROILER FEED AFFECT THE CHEMICAL QUALITY OF MEAT?Lukić, Miloš  ; Stanišić, Nikola  ; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Veselin  ; Tolimir, Nataša  ; Dosković, Vladimir  ; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024CHALLENGES OF THE NEW PRODUCT-LABELING SYSTEM IN THE MEAT INDUSTRYStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana; Keškić, Tanja  ; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Milošević Georgiev, AndrijanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Commercial poultry feed in Serbia - calcium and phosphorus contetnt surveyPetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Veselin  ; Samolovac, Ljiljana  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Contents of sodium-chloride in various groups of locally manufactured meatStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Samolovac, Ljiljana  ; Šobajić, Slađana  ; Cekić, Bogdan  ; Gogić, Marija  ; Živković, Vladimir  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2024Dioxins in Livestock Products: Sources, Bioaccumulation, and Health ImpactsPralas, Viktorija; Vnučec, Ivan; Pleadin, Jelka; Jůzl, Miroslav; Bendelja Ljoljić, Darija; Konieczka, Paweł; Stamenić, Tamara  ; Kos, IvicaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Diversity of poultry production practices and impact on quality of meat and eggsLukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Veselin  ; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Effect of farm and birth season on calf body weight in the first week of lifeSamolovac, Ljiljana  ; Marinković, Miloš  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Ćosić, Ivan  ; Beskorovajni, Radmila  ; Stanković, Branislav  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 1: PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING PRODUCTIONStanišić, Nikola  ; Delić, Nikola  ; Stajić, Slaviša  ; Petričević, Maja  ; Lilić, Slobodan  ; Stamenić, Tamara  ; Stanojković, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITYDelić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Effect of using vanilla sweet aroma in diets for weaning pigsŽivković, Vladimir  ; Gogić, Marija  ; Stojiljković, Nenad  ; Stamenić, Tamara  ; Radović, Čedomir  ; Delić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Examination of certain beef quality traits under the influence of flaxseed dietPetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Nikšić, Dragan  ; Samolovac, Ljiljana  ; Petričević, Veselin  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a reviewStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Đorđević, Bridžita; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022GENETIC AND PHENOTYPIC TRENDS FOR UDDER TRAITS AND ANGULARITY OF HOLSTEIN FRIESIAN COWSIsmael, H.; Djedović, R.  ; Bogdanović, V.  ; Stanojević, D.  ; Trivunović, S.; Janković, D.; Stamenić, T.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Human -animal relationship as factor of calf welfare in the first month of lifeSamolovac, Ljiljana  ; Hristov, Slavča  ; Nikšić, Dragan  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Lazarević, Marina  ; Ostojić Andrić, Dušica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.