еНаука - преглед
Преглед према Аутор Šmigić, Nada
Приказ резултата 1 до 20 од 101
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Akreditovane laboratorije - uloga u obezbedjenju bezbednosti i kvaliteta hrane. - Kontrola kvaliteta u pet pogona za preradu i duboko zamrzavanje voća u regionu zapadne Srbije | Rajković, Andreja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Analysis of Intracellular pH in Escherichia coli O157:H7 to Determine the Effect of Chlorine Dioxide Decontamination | Šmigić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Application of FMEA Analysis in the Short Cheese Supply Chain![]() | Aleksic, Biljana; Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Assessment of environmental practices in Serbian meat companies | Djekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2016 | Assessment of good environmental practices in abattoirs | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Challenges in Evaluating Quality of the Serbian Traditional Dairy Product Kajmak | Aleksic, Biljana; Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Challenging chemical and quality changes of supercritical Co-2 dried apple during long-term storage | Tomić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Chapter 20. Hurdle Technology | Rajković, Andreja ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chlorine dioxide for minimally processed produce preservation: a review | Gomez-Lopez, Vicente M.; Rajković, Andreja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Comparison of Supercritical CO2-Drying, Freeze-Drying and Frying on Sensory Properties of Beetroot | Tomić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach | Djekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Confronting Various Quality Perspectives of Paper Straws-Case Study with Generation Z | Djekic, Ilija V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study | Smigic, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Consumer complaints associated with food quality | Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Consumer Perception of Food Fraud in Serbia and Montenegro![]() | Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Consumers’ attitudes toward refrigerated ready-to-eat meat and dairy foods | Gonçalves, João Carlos; Guiné, Raquel P.F.; Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Contemporary strategies in combating microbial contamination in food chain | Rajković, Andreja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2024 | Cumulative risk assessment of dietary exposure of the adult population in Serbia to pesticides that have chronic effects on the thyroid gland through fresh fruits and vegetables![]() | Udovicki, Bozidar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Descriptive sensory attributes and consumer acceptance of cherry pie filling | Tomić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Does the university curriculum impact the level of students' food safety knowledge? | Šmigić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |