еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vuković, Sandra
Приказ резултата 1 до 20 од 71
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | A detailed survey of agroecological status of Allium ursinum across the republic of Serbia: Mineral composition and bioaccumulation potential (✓) | Gordanić, Stefan V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Agro-coal as a component in substrata for the production of flowers (✓) | Vujošević Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Allium Species in the Balkan Region—Major Metabolites, Antioxidant and Antimicrobial Properties (✓) | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Antioxidant activity of selected Allium species grown in Serbia | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant properties of broccoli (Brassica oleracea var. italica) grown under different fertilizer treatments (✓) | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CINNAMON SPICE | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Antioxidant Properties of Freshly Collected Leaves of Diplotaxis tenuifolia (L.) DC (✓) | Kilibarda, Sofija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Application of phytohormone and its effect on the decorative properties of gladiolus (Gladiolus sp. L) | Vujošević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Biofortification: an agrotechnical measure in the production of functional food | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical discrimination of selected Allium species from Serbia using Raman spectroscopy combine with multivariante analysis (✓) | Ilinka Pecinar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparative analysis of biofortification effects on phenolic and glucosinolate profiles in Diploptaxis tenuifolia (L.) DC T&T hybrid | Kilibarda, Sofija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Correlation between antioxidant activity and phenolics of Corydalis ochroleuca extracts obtained by different extraction techniques (✓) | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Could Raman microspectroscopy confirm differences of two Allium species grown under different selenium treatments? (✓) | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE) (✓) | Sandra Vuković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Development of the agricultural sector by the production upgrade flower and brushes (✓) | Mićanović, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Edible flowers of marigold (Calendula officinalis L.) as functional food | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions | Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | EFFECT OF DIFFERENT FERTILIZATION TREATMENTS ON THE TOTAL PHENOLIC CONTENT OF PEPPER FRUITS | Pavlović, Dragoljub; Vuković, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effect of different stratification durations on increased germination of Allium ursinum seeds (✓) | Gordanić, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of nutrition treatments on pigments and total phenolic content in broccoli (Brassica oleracea var. italica) (✓) | Sofija Kilibarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |