eNauka - pregled

Pregled prema Projekat Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица

Prikaz rezultata 1 do 11 od 11
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2016Antioxidant and physicochemical properties of hydrogen peroxide-treated sugar beet dietary fibre (✓)Mišan, Aleksandra  ; Sakač, Marijana  ; Medić, Đorđe; Tadić, Vanja  ; Marković, Goran; Gyura, Julliana ; Pagano, Ester; Izzo, Angelo A.; Borrelli, Francesca; Šarić, Bojana  ;
Milovanović, Ivan  ; Milić, Nataša  ;
Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2019Application of the modified carbon paste electrodes for determination of catechin (✓)Stojanović, Zorica  ; Đurović, Ana  ; Kravić, Snežana  ; Zvonimir Suturović ; Brezo, Tanja  ; Richtera, Lukas; Bytešníková, Zuzana; Grahovac, Nada  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2021Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Blaževska, ZagorkaTehničko rešenje
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M84 - Bitno poboljšano tehničko rešenje na nac. nivou
2019Hydroxymethylfurfural content and colour parameters of cookies with defatted wheat germ (✓)Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana  ; Pezo, Lato  ; Fišteš, Aleksandar  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2019Investigation of the oxidation products of oil seeds of sunflower hybrids grown in Serbia and Argentina (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Grahovac, Nada  ; Jocić, Siniša  ; Cvejić, Sandra  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2020NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓)Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Jovanović, PetarTehničko rešenje
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M82 - Novo tehničko rešenje (metoda) primenjeno na nac. nivou
2018Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta (✓)Stojanović, Zorica  ; Kravić, Snežana  ; Grahovac, Nada  ; Romanić, Ranko  ; Đurović, Ana  ; Hladni, Nada  ; Marjanović Jeromela, Ana  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2018Sunflower seed cake as a potential bioresource for isolation of flavonoidsGrahovac, Nada L.  ; Snežana Kravić; Ana Đurović; Nada Grahovac  ; Ranko Romanić; Nada Hladni  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2018The influence of adding of flaxseed oil to sunflower oil on the content of tocopherols and carotenoids in blended edible oils (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Radić, Bojana  ; Grahovac, Nada  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2019Tocopherol composition in cold-pressed oil of Serbian confectionary sunflower (Helianthus annuus L.) hybrids (✓)Grahovac, Nada  ; Sakač, Zvonimir ; Hladni, Nada  ; Stojanović, Zorica  ; Romanić, Ranko  ; Kravić, Snežana  ; Lužaić, Tanja  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2019Yield value of cold pressed oil of the latest sunflower oil hybrids (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Grahovac, Nada  ; Jocić, Siniša  ; Cvejić, Sandra  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.