еНаука - преглед

Преглед према Аутор Caleja, Cristina

Приказ резултата 1 до 20 од 29  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf breadTakwa, Sallawi; Caleja, Cristina; Barreira, João C.M.; Soković, Marina  ; Achour, Lotfi; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2020Castanea sativa male flower extracts as an alternative additive in the Portuguese pastry delicacy "pastel de nata".Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Barreira, João C. M.; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Bento, Albino; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2019Challenges of traditional herbal teas: plant infusions and their mixtures with bioactive properties.Caleja, Cristina; Finimundy, Tiane C.; Pereira, Carla; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Ivanov, Marija  ; Carvalho, Ana Maria; Rosa, Eduardo; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2021Chemical and bioactive characterization of Impatiens balsamina L. pink flowers and their application in a portuguese pastry productPires Júnior, Eleomar O.; Caleja, Cristina; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo; Garcia, Carolina C.; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Chemical Composition and Bioactive Characterisation of Impatiens wallerianaPires, Eleomar de O.; Pereira, Eliana; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo C.; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Hassemer, Gustavo; Garcia, Carolina Castilho; Caleja, Cristina;
Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2020Chemical composition and bioactive properties of byproducts from two different kiwi varietiesDias, Murilo; Caleja, Cristina; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Tavares, Débora; Baraldi, Ilton José; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2022Chemical composition and biological activity of two Lactarius species from Serbia.Kostić, Marina  ; Ivanov, Marija  ; Ćirić, Ana  ; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Barros, Lillian; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Glamočlija, Jasmina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Chemical profiles and bioactivities of polyphenolic extracts of Lavandula stoechas L., Artemisia dracunculus L. and Ocimum basilicum L.Silva, Beatriz Nunes; Cadavez, Vasco; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Calhelha, Ricardo C; Molina, Adriana K; Finimundy, Tiane C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Teixeira, Jose Antonio;
Barros, Lillian; Gonzales-Barron, Ursula;
Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2018Chromatographic profile of fatty acids and sugars in cupcakes functionalized with an extract rich in rosmarinic acidCaleja, Cristina; Barros, Lillian; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barreira, João C.M; Oliveira, Beatriz P.P.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Comparative study on the phenolic composition and in vitro bioactivity of medicinal and aromatic plants from the Lamiaceae familyMascoloti Spréa, Rafael; Caleja, Cristina; Pinela, José; Tiane C., Finimundya; Calhelha, Ricardo C.; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Prieto, Miguel A.; Pereira, Eliana; Amarala, Joana S.;
Barros, Lillian;
Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2015Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana  ; Barreira, Joao C. M.; Soković, Marina  ; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2021Development of a Natural Preservative from Chestnut Flowers: Ultrasound-Assisted Extraction Optimization and Functionality AssessmentAlaya, Ikbel ben; Pereira, Eliana; Dias, Inês Dias; Pinela, José; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Kostić, Marina  ; Prieto, Miguel A.; Essid, Faten; Caleja, Cristina;
Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2025Effect of Heat-Assisted and Ultrasound-Assisted Extraction Methods on the Phenolic Profile and Biological Activity of Thymus vulgaris L. ExtractsSprea, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Carocho, Marcio; Pinela, Jose; Finimundy, Tiane C; Calhelha, Ricardo C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Prieto, Miguel A;
Amaral, Joana SS; Barros, Lillian;
Научни чланак
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
2023Evaluation of Antimicrobial and Antioxidant Activities of Alginate Edible Coatings Incorporated with Plant ExtractsLopes, Ana I; Melo, Adma; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Finimundy, Tiane C; Afonso, Tiago B; Silva, Sara; Ivanov, Marija S  ; Sokovic, Marina D  ; Tavaria, Freni K;
Barros, Lillian; Pintado, Manuela;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2019Exploring the chemical and bioactive properties of Hibiscus sabdariffa L. calyces from Guinea-Bissau (West Africa).Jabeur, Inès; Pereira, Eliana; Caleja, Cristina; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Catarino, Luís; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2015Foeniculum uulgare Mill. as natural conservation enhancer and health promoter by incorporation in cottage cheeseCaleja, Cristina; Barros, Lillian; Antonio, Amilcar L.; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2022From Tradition to Health: Chemical and Bioactive Characterization of Five Traditional PlantsGarcia-Oliveira, Paula; Carreira-Casais, Anxo; Pereira, Eliana; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Simal-Gandara, Jesus; Prieto, Miguel A;
Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2020Infusions of Herbal Blends as Promising Sources of Phenolic Compounds and Bioactive PropertiesFinimundy, Tiane C.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Caleja, Cristina; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Stojković, Dejan  ; Carvalho, Ana Maria; Rosa, Eduardo; Barros, Lillian;
Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2015Matricaria recutita. - (Chamomile) as natural preserver incorporated in cottage cheese. FrRančić-Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Caleja, Cristina; Barros Lillian; Antonio L. Amiclar; Beatriz P.P. Oliveira; Celestino Santos-Buelga; Ferreira, C.F.R. IsabelКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Phytochemical Composition and Bioactive Potential of Melissa officinalis L., Salvia officinalis L. and Mentha spicata L. ExtractsSilva, Beatriz Nunes; Cadavez, Vasco; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Calhelha, Ricardo C; Anibarro-Ortega, Mikel; Finimundy, Tiane C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Teixeira, Jose Antonio;
Barros, Lillian; Gonzales-Barron, Ursula;
Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21