еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lodi, Federica
Приказ резултата 1 до 16 од 16
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Evaluation of four new studies on the potential toxicity of titanium dioxide used as a food additive (E 171) | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of acacia gum (E 414) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of alginic acid and its sodium, potassium, ammonium and calcium salts (E 400–E 404) as food additives | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of aluminium sulphates (E 520–523) and sodium aluminium phosphate (E 541) as food additives | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Kuhnle, Gunter Georg; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of gellan gum (E 418) as food additive | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipic, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of glycerol esters of wood rosin (E 445) as a food additive | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of guar gum (E 412) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré , Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Oskarsson, Agneta; Parent‐Massin, Dominique; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of lecithins (E 322) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of locust bean gum (E 410) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Oskarsson, Agneta; Parent‐Massin, Dominique; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of propane‐1,2‐diol alginate (E 405) as a food additive | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of sodium ferrocyanide (E 535), potassium ferrocyanide (E 536) and calcium ferrocyanide (E 538) as food additives | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Kuhnle, Gunter Georg; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Re‐evaluation of stannous chloride (E 512) as food additive | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Kuhnle, Gunter Georg; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of tara gum (E 417) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of tragacanth (E 413) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |