еНаука - преглед
Преглед према Аутор Obradović, Dragojlo
Приказ резултата 1 до 11 од 11
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2007 | Biofilmovi - veliki problem prehrambene industrije | Obradović, Dragojlo | Информативни прилог | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | Growth and activity of mesophilic Lactococci in ultrafiltered milk | Radulović, Zorica ; Obradović, Dragojlo | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Isolation and Characterisation of Bacteriocin and Aggregation-Promoting Factor Production in Lactococcus lactis ssp lactis BGBM50 Strain | Mirković, Nemanja ; Radulović, Zorica ; Uzelac, Gordana; Lozo, Jelena ; Obradović, Dragojlo; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2008 | Ispitivanje antilisterijskog efekta bakteriocina Lactobacillus sakei I 154 u različitim uslovima | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ; Turubatović, Lazar; Marija Škrinjar; Obradović, Dragojlo | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses | Radulović, Zorica ; Radin, Dragoslava ; Barać, Miroljub ; Djerovski, Jelena; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2013 | Karakterizacija bakterioicina prorodnog izolata Lactococcus lactis subsp. lactis BM50 | Mirković, Nemanja ; Radulović, Zorica ; Uzelac, Gordana; Lozo, Jelena M. ; Obradović, Dragojlo; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan O. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1987 | Primena genetičkog inženjerstva u proizvodnji starter kultura bakterija mlečne kiseline | Banina, Ana; Topisirović, Ljubiša; Obradović, Dragojlo | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics | Laličić-Petronijević, Jovanka | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | The application of autochthonous lactic acid bacteria in white brined cheese production | Radulović, Zorica ; Miočinović, Jelena ; Pudja, Predrag; Barać, Miroljub ; Miloradović, Zorana ; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
1987 | Uloga starter kultura u proizvodnji sireva primenom postupka ultrafiltracije i mogućnost genetske modifikacije sojeva | Obradović, Dragojlo; Banina, Ana; Puđa, Predrag; Stanković-Kosovac, Biljana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days | Laličić-Petronijević, Jovanka ; Popov-Raljić, Jovanka ; Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica ; Paunović, Dušanka ; Mirković, Milica ; Pezo, Lato | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |