еНаука - преглед

Преглед према Аутор Obradović, Dragojlo

Приказ резултата 1 до 11 од 11
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2007Biofilmovi - veliki problem prehrambene industrijeObradović, DragojloИнформативни прилог
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000Growth and activity of mesophilic Lactococci in ultrafiltered milkRadulović, Zorica  ; Obradović, DragojloНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Isolation and Characterisation of Bacteriocin and Aggregation-Promoting Factor Production in Lactococcus lactis ssp lactis BGBM50 StrainMirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica  ; Uzelac, Gordana; Lozo, Jelena  ; Obradović, Dragojlo; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2008Ispitivanje antilisterijskog efekta bakteriocina Lactobacillus sakei I 154 u različitim uslovimaVeskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Turubatović, Lazar; Marija Škrinjar; Obradović, DragojloНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheesesRadulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Barać, Miroljub  ; Djerovski, Jelena; Paunović, Dušanka; Obradović, DragojloНаучни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2013Karakterizacija bakterioicina prorodnog izolata Lactococcus lactis subsp. lactis BM50Mirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica  ; Uzelac, Gordana; Lozo, Jelena M.  ; Obradović, Dragojlo; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan O.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1987Primena genetičkog inženjerstva u proizvodnji starter kultura bakterija mlečne kiselineBanina, Ana; Topisirović, Ljubiša; Obradović, DragojloНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probioticsLaličić-Petronijević, Jovanka  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011The application of autochthonous lactic acid bacteria in white brined cheese productionRadulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena  ; Pudja, Predrag; Barać, Miroljub  ; Miloradović, Zorana  ; Paunović, Dušanka; Obradović, DragojloНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
1987Uloga starter kultura u proizvodnji sireva primenom postupka ultrafiltracije i mogućnost genetske modifikacije sojevaObradović, Dragojlo; Banina, Ana; Puđa, Predrag; Stanković-Kosovac, BiljanaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 daysLaličić-Petronijević, Jovanka  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica  ; Paunović, Dušanka ; Mirković, Milica  ; Pezo, Lato  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности