еНаука - преглед

Преглед према Аутор Spilimbergo, Sara

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approachDjekić, Ilija  ; Tomić, Nikola  ; Bourdoux, Simeon; Spilimbergo, Sara; Šmigić, Nada  ; Udovički, Božidar  ; Hofland, Gerard; Devlieghere, Frank; Rajković, Andreja  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 dryingBourdoux, Siméon; Rajković, Andreja  ; De, Sutter Stijn; Vermeulen, An; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Hofland, Gerard; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 ProcessZambon, Alessandro; Gonzalez-Alonso, Victor; Lomolino, Giovanna; Zulli, Riccardo; Rajkovic, Andreja N  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Microbial inactivation efficiency of supercritical CO2 drying processZambon, Alessandro; Michelino, Filippo; Bourdoux, Siméon; Devlieghere, Frank; Sut, Stefania; Dall’Acqua, Stefano; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Supercritical CO2 Drying of Red Bell PepperZambon, Alessandro; Tomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Hofland, Gerard; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису