еНаука - преглед
Преглед према Аутор Spilimbergo, Sara
Приказ резултата 1 до 5 од 5
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2018 | Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach | Djekić, Ilija | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2018 | Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying | Bourdoux, Siméon; Rajković, Andreja | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2023 | Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 Process | Zambon, Alessandro; Gonzalez-Alonso, Victor; Lomolino, Giovanna; Zulli, Riccardo; Rajkovic, Andreja N | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2018 | Microbial inactivation efficiency of supercritical CO2 drying process | Zambon, Alessandro; Michelino, Filippo; Bourdoux, Siméon; Devlieghere, Frank; Sut, Stefania; Dall’Acqua, Stefano; Rajković, Andreja | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2020 | Supercritical CO2 Drying of Red Bell Pepper | Zambon, Alessandro; Tomić, Nikola | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |