Резултати

еНаука >  Резултати >  Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying
Назив: Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying
Аутори: Bourdoux, Siméon; Rajković, Andreja  ; De, Sutter Stijn; Vermeulen, An; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Hofland, Gerard; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank
Година: 2018
Публикација: Innovative Food Science and Emerging Technologies
ISSN: 1466-8564 Innovative Food Science and Emerging Technologies Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 str. 180-186
DOI: 10.1016/j.ifset.2018.02.007
WoS-ID: 000444364100020
Scopus-ID: 2-s2.0-85042289790
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268369
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

34
SCOPUSTM
23
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.