Резултати
еНаука >
Резултати >
Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying
Назив: | Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying | Аутори: | Bourdoux, Siméon; Rajković, Andreja ; De, Sutter Stijn; Vermeulen, An; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Hofland, Gerard; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank | Година: | 2018 | Публикација: | Innovative Food Science and Emerging Technologies | ISSN: | 1466-8564 Innovative Food Science and Emerging Technologies Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 str. 180-186 | DOI: | 10.1016/j.ifset.2018.02.007 | WoS-ID: | 000444364100020 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85042289790 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268369 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.