еНаука - преглед

Преглед према Аутор Šušković, Jagoda

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniquesŠuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Mihajlović, Sanja ; Begović, Jelena  ; Šušković, Jagoda; Topisirović, Ljubiša; Čadež, NežaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses (✓)Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana  ; Kojić, Milan  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
Gregurek, Ljerka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of CroatiaGolić, Nataša  ; Čadež, Neža; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Šuranská, Hana; Beganović, Jasna; Lozo, Jelena  ; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, LjubišaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности