еНаука - преглед

Преглед према Аутор Barać, Nevena

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023In vitro antioxidant potential and mineral content of pectin-like polysaccharides isolated from soy hullBarać, Nevena; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Kostić, Aleksandar  ; Rabrenović, Biljana  ; Barać, Miroljub  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023IN VITRO ANTIOXIDANT POTENTIAL OF SOYBEAN HULL EXTRACTSBarać, Nevena; Mitrović, Danka; Kostić, Aleksandar  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Smiljanić, Milenko; Rabrenović, Biljana  ; Barać, Miroljub  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Phenolic content and in vitro antioxidant activity of black mulberry („Morus Nigra L.“) fruit, juice and pomaceMatić, Nevena; Barać, Nevena; Mitrović, Danka; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Barać, Miroljub  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Protein and fatty acid profiles of Kajmak ripened at two different temperaturesBarać, Miroljub  ; Vučić, Tanja  ; Špirović-Trifunović, Bojana  ; Barać, Nevena; Smiljanić, MilenkoНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022THE EFFECT OF PARTIAL PROTEOLYSIS ON TECHNO - FUNCTIONAL AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF MODIFIED SOY PROTEIN ISOLATESKlebec, Andrija; Mamić, Marija; Barać, Nevena; Milinčić, Danijel  ; Barać, Miroljub  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.