еНаука - преглед

Преглед према Аутор Drašković, Mirna

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions (✓)Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Drašković, Mirna; Vidović, Senka  ; Branimir, Pavlić  ; Vladić, Jelena  ; Nataša, Nastić  ; Vakula, Anita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile (✓)Pavlić, Branimir  ; Drašković, Mirna; Rakić, Dušan  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vakula, Anita  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Vidović, Senka  ; Šumić, Zdravko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions (✓)Drašković, Mirna; Vakula, Anita  ; Šumić, Zdravko  ; Pavlić, Branimir  ; Vladić, Jelena  ; Jokanović, Marija  ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Vidović, Senka  ; Tepić Horecki, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Variation of bioactive compounds content in fermented cabbage: influence of fermentation temperature (✓)Drašković, Mirna; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Pavlić, Branimir  ; Vakula, Anita  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја