еНаука - преглед

Преглед према Аутор Paraskevopoulou, Adamantini

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processesNedović, Viktor  ; Gibson, Brian; Mantzouridou, Th.F.; Bugarski, Branko  ; Đorđević, V.  ; Kalušević, Ana ; Paraskevopoulou, Adamantini; Sandell, Mari; Šmogrovičová, D.; Yilmaztekin, MuratНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2013Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiaeLalou, Sofia; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Bugarski, Branko  ; Lević, Steva  ; Nedović, Viktor  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Encapsulation Technologies for Food Industry (✓)Đorđević, Verica  ; Paraskevopoulou, Adamantini; Mantzouridou, Fani; Lalou, Sofia; Pantić, Milena  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Recent advances in and applications of encapsulated microbial and non-microbial active agents in food and beverage manufacture (✓)Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  ; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Naziri, Eleni; Koupantsis, Thomas; Trifković, Kata ; Drvenica, Ivana  ; Balanč, Bojana  ; Đorđević, Verica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.