Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae
Назив: Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae
Аутори: Lalou, Sofia; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Bugarski, Branko  ; Lević, Steva  ; Nedović, Viktor  
Година: 2013
Публикација: Applied Microbiology and Biotechnology
ISSN: 0175-7598 Applied Microbiology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 97 br. 21 str. 9397-9407
DOI: 10.1007/s00253-013-5181-6
WoS-ID: 000325617900010
Scopus-ID: 2-s2.0-84885961567
PMID: 23995224
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2454
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/414478
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3142
Пројекат: BIOFLAVOUR COST Action [FA0907]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

19
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.