Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae
Назив: | Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae | Аутори: | Lalou, Sofia; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Bugarski, Branko ; Lević, Steva ; Nedović, Viktor | Година: | 2013 | Публикација: | Applied Microbiology and Biotechnology | ISSN: | 0175-7598 Applied Microbiology and Biotechnology Претражи идентификатор | Издавач: | Springer, New York | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 21 str. 9397-9407 | DOI: | 10.1007/s00253-013-5181-6 | WoS-ID: | 000325617900010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84885961567 | PMID: | 23995224 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2454 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/414478 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3142 |
Пројекат: | BIOFLAVOUR COST Action [FA0907] | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
21
SCOPUSTM
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.