еНаука - преглед

Преглед према Аутор Paskaš, Snežana

Приказ резултата 1 до 14 од 14
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Assessment of water buffalo milk and traditional milk products in a sustainable production system (✓)Becskei, Zsolt  ; Savić, Mila  ; Ćirković, Dragan; Rašeta, Mladen  ; Puvača, Nikola  ; Pajić, Marija  ; Đorđević, Sonja; Paskaš, SnežanaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Comparison of the Chemical Composition of Whey Cheeses: Urda and RicottaPaskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Savić, M.  ; Ješić, G.; Rašeta, M.; Becskei, Zsolt  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Consumer attitudes towards goat milk and goat milk products in VojvodinaPaskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Lopicić-Vasić, Tijana; Mugosa, Izabela; Pajić, Marija  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Looking for added value of milk products of autochthonous sheep breedsBecskei, Zsolt  ; Paskaš, Snežana; Savić, Mila  ; Tarić, Elmin  ; Gáspárdy, András; Pajić, Marija  ; Rašeta, Mladen; Lazarova, MariyaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Nutritional and energetic value of hard cheesePopović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Jevtić, Marija  ; Kasalica, Anka; Belić, Branislava; Popović, Milka  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019The nutritional quality of feedstuffs used in dairy goat nutrition in VojvodinaPaskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Vejnović, Branislav  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2024Past, present and future of the Tsigai sheep. Win or lose?Becskei, Zsolt  ; Tarić, Elmin  ; Čalović, Sara  ; Gáspárdy, András; Paskaš, Snežana; Bjedov, Siniša; Cekić, Bogdan; Rašeta, Mladen; Savić, Mila  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Production, composition and characteristics of organic hard cheese (✓)Popović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Kasalica, Anka; Jevtić, Marija  ; Popović, Milka  ; Belić, Branislava  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Quality of Hard Cheese Made from Value Aded Organic Goat MilkPopović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Krstović, Saša  ; Jurakić, Željka ; Štrbac, Ljuba  ; Grubješić, GoranНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The Impact of Organic Agriculture on Biodiversity Conservation and Milk Quality for Traditional Cheese ProductionPopović-Vranješ, Anka; Paskaš, Snežana; Becskei, Zsolt  ; Jevtić, Marija  ; Krstović, SašaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022The importance of autochthonous breeds in sustainable productionBecskei, Zsolt  ; Savić, Mila  ; Tarić, Elmin  ; Bjedov, Siniša  ; Cekić, Bogdan  ; Paskaš, Snežana; Gaspardy, AndrasКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The influence of grazing and indoor systems on goat milk, brined cheese and whey quality (✓)Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Pihler, Ivan  ; Čobanović, Ksenija  ; Savić, Mila  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020The quality of goat milk and hygiene management practices on farms in VojvodinaPaskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Savić, M.  ; Vejnović, B.  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Welfare Assessment on Different-Sized Dairy Goat Farms in the Northern Serbian Province of Vojvodina (✓)Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Savić, Mila  ; Đukić-Stojčić, Mirjana; Pihler, Ivan  ; Becskei, Zsolt  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису