еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pećanac, Biljana
Приказ резултата 1 до 15 од 15
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Primjena koncepta „Jedno zdravlje“ u živinarstvu i živinarskoj industriji: sveobuhvatan pregled | Nedić, Drago ![]() ![]()
Subić, Ivona; Despotović, Darko; Sladojević, Željko; Kasagić, Dragan; Knežević, Dragan;
| Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Čajna kobasica - bezbednost i kvalitet | Pećanac, Biljana; Tomić, Radan; Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj vakuum-pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Fermantisane kobasice - proizvodi sa tradicijom | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Fosfati i nitriti - najčešće korišćeni aditivi u industriji mesa | Pećanac, Biljana; Nedić, Drago N. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Kvalitet barenih kobasica na Banjalučkom tržištu u 2013. godini | Dojčinović, Slobodan; Nedić, Drago N. ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Phosphate and nitrite - the most commonly used additives in the meat industry | Pećanac, Biljana; Nedić, Drago N. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Prisustvo rezidua tetraciklina u mlijeku kao mogući rizik po zdravlje ljudi | Pećanac, Biljana; Nedić, Drago ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Kvalitet pašteta na Banjalučkom tržištu u 2013. godini | Dojčinović, Slobodan; Nedić, Drago N. ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages | Ivanović, Jelena; Pećanac, Biljana; Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | The Toxic Element Concentration in Fish Tissues from Saničani Lake, an Urban Environment, in Bosnia and Herzegovina | Popović, Milka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Uporedna analiza odabranih parametara kvaliteta kulena na tržištu Bosne i Hercegovine (✓) | Keran, Emsad; Mahmutović, Hava; Baltić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Voda u industriji hrane - mikrobiološki osvrt | Golić, Bojan; Nedić, Drago N. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Voda u industriji hrane – mikrobiološki osvrt | Golić, Bojan; Nedić, Drago ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Water in food industry - microbiological review | Golić, Bojan; Nedić, Drago N. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |