Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages
Назив: The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages
Uticaj izbora omotača na odabrane parametre bezbednosti i kvaliteta fermentisanih kobasica
Аутори: Ivanović, Jelena; Pećanac, Biljana; Janjić, Jelena  ; Glišić, Marija; Đorđević, Vesna  ; Stanišić, Mirko; Glamočlija, Nataša  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 2 str. 144-153
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1243
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138784
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.