Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages
Назив: | The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages Uticaj izbora omotača na odabrane parametre bezbednosti i kvaliteta fermentisanih kobasica |
Аутори: | Ivanović, Jelena; Pećanac, Biljana; Janjić, Jelena ; Glišić, Marija; Đorđević, Vesna ; Stanišić, Mirko; Glamočlija, Nataša ; Baltić, Milan Ž. | Година: | 2015 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 2 str. 144-153 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1243 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138784 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.