еНаука - преглед

Преглед према Аутор Peter Raspor

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces (✓)Tomičić, Ružica  ; Kurinčič, Marija; Raspor, PeterКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality FoodNedović, Viktor A.  ; Peter Raspor; Lević, Jovanka D.  ; Tumbas, Vesna  ; Gustavo Barbosa-CánovasМонографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheeseGolić, Nataša  ; Jovčić, Branko  ; Lukić, Jovanka  ; Miljković, Marija ; Nikolić, Milica  ; Ljubiša Topisirović; Filipić, Brankica  ; Peter Raspor; Uroić Ksenija; Kos Blaženka;
Beganović Jasna; Čadež Neža; Šušković Jagoda; A. Leboš Pavunc;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Probiotic yeast Saccharomyces boulardii (nom. nud.) modulates adhesive properties of Candida glabrata (✓)Tomičić, Zorica  ; Jure Zupan; Tadeja Matos; Peter RasporКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015(uređivanje) - Emerging and Traditional - Technologies for Safe, - Healthy and Quality FoodУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.