еНаука - преглед
Преглед према Аутор Peter Raspor
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces (✓) | Tomičić, Ružica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheese | Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beganović Jasna; Čadež Neža; Šušković Jagoda; A. Leboš Pavunc;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Probiotic yeast Saccharomyces boulardii (nom. nud.) modulates adhesive properties of Candida glabrata (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | (uređivanje) - Emerging and Traditional - Technologies for Safe, - Healthy and Quality Food | Уређивачки рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |