еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petrović Ljiljana

Приказ резултата 1 до 7 од 7
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2007Antioksidativna svojstva ekstrakata semena sorti belog grožđaMandić Anamarija  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Biološki aktivni enzimski hidrolizati proteina hrane-razvoj bioprocesaVaštag ŽužanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Određivanje rezidua metabolita nitrofurana u životinjskoj plazmi primenom ultravisokopritisne tečne hromatografije sa masenom spektrometrijomRadovniković AnitaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
1997Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopataraTešanović DraganДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2010Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industryPetrović Ljiljana; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Standardizacija kvaliteta tradicionalnih suvih kobasica sa oznakom geografskog poreklaPetrović Ljiljana; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Savatić, Snežana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Trend promene ukupnog sadržaja biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom tri proizvodne sezoneTasić, Tatjana  ; Petrović LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.