еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petrović Ljiljana

Приказ резултата 1 до 9 од 9
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2007Antioksidativna svojstva ekstrakata semena sorti belog grožđa (✓)Mandić Anamarija  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Biološki aktivni enzimski hidrolizati proteina hrane-razvoj bioprocesaVaštag ŽužanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2010Color changes of traditional fermented dry sausage (Petrovská klobása) during smoking and drying under controlled conditional (✓)Petrović Ljiljana; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Određivanje rezidua metabolita nitrofurana u životinjskoj plazmi primenom ultravisokopritisne tečne hromatografije sa masenom spektrometrijomRadovniković AnitaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
1997Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopataraTešanović DraganДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2010Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industry (✓)Petrović Ljiljana; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Standardizacija kvaliteta tradicionalnih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla (✓)Petrović Ljiljana; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Savatić, Snežana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Trend promene ukupnog sadržaja biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom tri proizvodne sezone (✓)Tasić, Tatjana  ; Petrović LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u smrznutom svinjskom mesu (✓)Petrović Ljiljana; Ivanović, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Mandić, Anamarija  ; Tasić, Tatjana  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.