еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ricci, Arianna

Приказ резултата 1 до 8 од 8
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Analytical profiling of food-grade extracts from grape ( Vitis vinifera sp.) seeds and skins, green tea ( Camellia sinensis ) leaves and Limousin oak ( Quercus robur ) heartwood using MALDI-TOF-MS, ICP-MS and spectrophotometric methods (✓)Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina P.; Palma, Aline S.; Teslić, Nemanja  ; Brilli, Claudio; Pizzi, Antonio; Versari, AndreaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Antioxidant activity of commercial food grade tannins exemplified in a wine model (✓)Ricci, Arianna; Olejar, Kenneth J.; Parpinello, Giuseppina P.; Mattioli, Alessia U.; Teslić, Nemanja  ; Kilmartin, Paul A.; Versari, AndreaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Characterization of an Antioxidant and Antimicrobial Extract from Cool Climate, White Grape Marc (✓)Olejar, Kenneth J.; Ricci, Arianna; Swift, Simon; Zujovic, Zoran  ; Gordon, Keith C.; Fedrizzi, Bruno; Versari, Andrea; Kilmartin, Paul A.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2017Climatic shifts in high quality wine production areas, Emilia Romagna, Italy, 1961-2015 (✓)Teslić, Nemanja  ; Vujadinović, Mirjam  ; Ruml, Mirjana  ; Antolini, Gabriele; Vuković, Ana  ; Parpinello, Giuseppina P.; Ricci, Arianna; Versari, AndreaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Fast Analysis of Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity in Wines and Oenological Tannins Using a Flow Injection System with Tandem Diode Array and Electrochemical Detections (✓)Ricci, Arianna; Teslić, Nemanja  ; Petropolus, Violeta-Ivanova; Parpinello, Giuseppina Paola; Versari, AndreaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Future climatic suitability of the Emilia-Romagna (Italy) region for grape production (✓)Teslić, Nemanja  ; Vujadinović, Mirjam  ; Ruml, Mirjana  ; Ricci, Arianna; Vuković, Ana  ; Parpinello, Giuseppina P.; Versari, AndreaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Suitability of the Cyclic Voltammetry Measurements and DPPH• Spectrophotometric Assay to Determine the Antioxidant Capacity of Food-Grade Oenological Tannins (✓)Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina Paola; Teslić, Nemanja  ; Kilmartin, Paul Andrew; Versari, AndreaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Utilization of ‘early green harvest’ and non-Saccharomyces cerevisiae yeasts as a combined approach to face climate change in winemaking (✓)Teslić, Nemanja  ; Patrignani, Francesca; Ghidotti, Michele; Parpinello, Giuseppina Paola; Ricci, Arianna; Tofalo, Rosanna; Lanciotti, Rosalba; Versari, AndreaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису