еНаука - преглед

Преглед према Аутор Serpen Arda

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteinsŽilić, Slađana  ; Serpen Arda; Akıllıoğlu Gül; Barać, Miroljub  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grainVančetović, Jelena  ; Žilić Slađana  ; Gokmen Vural; Serpen Arda; Akilioglu Gul; Janković Marijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Fenolne komponente, antocijaninini i karotinoidi u obojenom zrnu kukuruza sa visokom antiradikalskom aktivnošćuVančetović, Jelena  ; Žilić Slađana  ; Gokmen Vural; Serpen Arda; Akıllıoğlu GulКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefitsŽilić, Slađana  ; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Babić, Milosav  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Uticaj infracrvenog zračenja na nivo produkata Maillard reakcije i ukupan antioksidativni kapacitet sojinih i kukuruznih pahuljicaŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Delić, Nenad  ; Srebrić, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.