еНаука - преглед
Преглед према Аутор Siroli, Lorenzo
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Essential Oils and Their Combination with Lactic Acid Bacteria and Bacteriocins to Improve the Safety and Shelf Life of Foods: A Review | Bukvički, Danka ; D’Alessandro, Margherita; Rossi, Samantha; Siroli, Lorenzo; Gottardi, Davide; Braschi, Giacomo; Patrignani, Francesca; Lanciotti, Rosalba | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Probiotic and Metabolic Characterization of Vaginal Lactobacilli for a Potential Use in Functional Foods | D'Alessandro, Margherita; Parolin, Carola; Bukvički, Danka ; Siroli, Lorenzo; Vitali, Beatrice; De Angelis, Maria; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | THE EFFECT OF THYMUS ALGERIENSIS ESSENTIAL OIL ON THE MICROBIAL SHELF LIFE OF MARINATED PORK MEAT | Bukvički, Danka ; Siroli, Lorenzo; Gottardi, Davide; Patrignani, Francesca; D’alessandro, Margherita; Soglia, Francesca; Giweli, Abdulhmid; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, Rosalba | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents | Bukvički, Danka ; Siroli, Lorenzo; D’Alessandro, Margherita; Cosentino, Sofia; Fliss, Ismail; Said, Laila Ben; Hassan, Hebatoallah; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Use of Essential Oils to Increase the Safety and the Quality of Marinated Pork Loin | Siroli, Lorenzo; Baldi, Giulia; Soglia, Francesca; Bukvički, Danka ; Patrignani, Francesca; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, Rosalba | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |