еНаука - преглед
Преглед према Аутор Zambon, Alessandro
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Challenging chemical and quality changes of supercritical Co-2 dried apple during long-term storage | Tomić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 drying | Bourdoux, Siméon; Rajković, Andreja ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 Process | Zambon, Alessandro; Gonzalez-Alonso, Victor; Lomolino, Giovanna; Zulli, Riccardo; Rajkovic, Andreja N ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Microbial inactivation efficiency of supercritical CO2 drying process | Zambon, Alessandro; Michelino, Filippo; Bourdoux, Siméon; Devlieghere, Frank; Sut, Stefania; Dall’Acqua, Stefano; Rajković, Andreja ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Supercritical CO2 Drying of Red Bell Pepper | Zambon, Alessandro; Tomić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |