еНаука - преглед

Преглед према Аутор Zambon, Alessandro

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Challenging chemical and quality changes of supercritical Co-2 dried apple during long-term storageTomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Zambon, Alessandro; Spilimbergo, Sara; Bourdoux, Simeon; Holtze, Emma; Hofland, Gerard; Sut, Stefania; Dall'Acqua, Stefano; Šmigić, Nada  ;
Udovički, Božidar  ; Rajković, Andreja  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 dryingBourdoux, Siméon; Rajković, Andreja  ; De, Sutter Stijn; Vermeulen, An; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Hofland, Gerard; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Increasing the Safety and Storage of Pre-Packed Fresh-Cut Fruits and Vegetables by Supercritical CO2 ProcessZambon, Alessandro; Gonzalez-Alonso, Victor; Lomolino, Giovanna; Zulli, Riccardo; Rajkovic, Andreja N  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Microbial inactivation efficiency of supercritical CO2 drying processZambon, Alessandro; Michelino, Filippo; Bourdoux, Siméon; Devlieghere, Frank; Sut, Stefania; Dall’Acqua, Stefano; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Supercritical CO2 Drying of Red Bell PepperZambon, Alessandro; Tomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Hofland, Gerard; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису