еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица

Приказ резултата 1 до 11 од 11
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Antioxidant and physicochemical properties of hydrogen peroxide-treated sugar beet dietary fibre (✓)Mišan, Aleksandra  ; Sakač, Marijana  ; Medić, Đorđe; Tadić, Vanja  ; Marković, Goran; Gyura, Julliana ; Pagano, Ester; Izzo, Angelo A.; Borrelli, Francesca; Šarić, Bojana  ;
Milovanović, Ivan  ; Milić, Nataša  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Application of the modified carbon paste electrodes for determination of catechin (✓)Stojanović, Zorica  ; Đurović, Ana  ; Kravić, Snežana  ; Zvonimir Suturović ; Brezo, Tanja  ; Richtera, Lukas; Bytešníková, Zuzana; Grahovac, Nada  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Blaževska, ZagorkaТехничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу
2019Hydroxymethylfurfural content and colour parameters of cookies with defatted wheat germ (✓)Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana  ; Pezo, Lato  ; Fišteš, Aleksandar  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Investigation of the oxidation products of oil seeds of sunflower hybrids grown in Serbia and Argentina (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Grahovac, Nada  ; Jocić, Siniša  ; Cvejić, Sandra  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓)Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Jovanović, PetarТехничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2018Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta (✓)Stojanović, Zorica  ; Kravić, Snežana  ; Grahovac, Nada  ; Romanić, Ranko  ; Đurović, Ana  ; Hladni, Nada  ; Marjanović Jeromela, Ana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Sunflower seed cake as a potential bioresource for isolation of flavonoidsGrahovac, Nada L.  ; Snežana Kravić; Ana Đurović; Nada Grahovac  ; Ranko Romanić; Nada Hladni  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The influence of adding of flaxseed oil to sunflower oil on the content of tocopherols and carotenoids in blended edible oils (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Radić, Bojana  ; Grahovac, Nada  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Tocopherol composition in cold-pressed oil of Serbian confectionary sunflower (Helianthus annuus L.) hybrids (✓)Grahovac, Nada  ; Sakač, Zvonimir ; Hladni, Nada  ; Stojanović, Zorica  ; Romanić, Ranko  ; Kravić, Snežana  ; Lužaić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Yield value of cold pressed oil of the latest sunflower oil hybrids (✓)Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko  ; Grahovac, Nada  ; Jocić, Siniša  ; Cvejić, Sandra  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.