еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица
Приказ резултата 1 до 11 од 11
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Antioxidant and physicochemical properties of hydrogen peroxide-treated sugar beet dietary fibre (✓) | Mišan, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Application of the modified carbon paste electrodes for determination of catechin (✓) | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2019 | Hydroxymethylfurfural content and colour parameters of cookies with defatted wheat germ (✓) | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Investigation of the oxidation products of oil seeds of sunflower hybrids grown in Serbia and Argentina (✓) | Lužaić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2018 | Optimizacija postupka ekstrakcije polifenola iz pogače konzumnog suncokreta (✓) | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Sunflower seed cake as a potential bioresource for isolation of flavonoids | Grahovac, Nada L. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The influence of adding of flaxseed oil to sunflower oil on the content of tocopherols and carotenoids in blended edible oils (✓) | Lužaić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Tocopherol composition in cold-pressed oil of Serbian confectionary sunflower (Helianthus annuus L.) hybrids (✓) | Grahovac, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Yield value of cold pressed oil of the latest sunflower oil hybrids (✓) | Lužaić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |