еНаука - преглед
Преглед према Пројекат SEE-ERA-NET Plus Project [ERA-195/01]
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana ; Kojić, Milan ; Veljović, Katarina ; Golić, Nataša ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
Gregurek, Ljerka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša;
| Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of Croatia | Golić, Nataša ; Čadež, Neža; Terzić-Vidojević, Amarela ; Šuranská, Hana; Beganović, Jasna; Lozo, Jelena ; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2014 | Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled Cheese | Uroić, Ksenija; Nikolić, Milica ; Kos, Blazenka; Lebos-Pavunc, Andreja; Beganović, Jasna; Lukić, Jovanka ; Jovčić, Branko ; Filipić, Brankica ; Miljković, Marija; Golić, Nataša ;
Topisirović, Ljubiša; Cadez, Neza; Raspor, Peter; Susković, Jagoda;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |