еНаука - преглед

Преглед према Пројекат SEE-ERA-NET Plus Project [ERA-195/01]

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses (✓)Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana  ; Kojić, Milan  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
Gregurek, Ljerka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of CroatiaGolić, Nataša  ; Čadež, Neža; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Šuranská, Hana; Beganović, Jasna; Lozo, Jelena  ; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, LjubišaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2014Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Croatian Fresh Soft Cheese and Serbian White Pickled CheeseUroić, Ksenija; Nikolić, Milica  ; Kos, Blazenka; Lebos-Pavunc, Andreja; Beganović, Jasna; Lukić, Jovanka  ; Jovčić, Branko  ; Filipić, Brankica  ; Miljković, Marija; Golić, Nataša  ;
Topisirović, Ljubiša; Cadez, Neza; Raspor, Peter; Susković, Jagoda;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису