Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2020 TO 2024]
Година:  2021

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Kulinarski i industrijski postupci omekšavanja mesaBaltić, Milan Ž. ; Bošković, Saša; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Rajčić, Antonija; Janjić, Jelena  ; Starčević, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Intensive genetic selection and meat quality concerns in the modern broiler industryRajčić, Antonija; Baltić, Milan Ž. ; Branković-Lazić, Ivana  ; Starčević, Marija  ; Baltić, Branislav  ; Vučićević, Ivana  ; Nešić, Slađan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Meat quality parameters of wild boar and commercial pig breeds (✓)Ivanović, Snežana  ; Pavlović, Marija  ; Pavlović, Ivan  ; Savić, Božidar  ; Nešić, Ksenija  ; Mitrović, Radmila  ; Baltić, Branislav  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Examination of the influence of conjugated linoleic acid in broiler nutrition on the economic efficiency of fatteningBranković-Lazić, Ivana  ; Marković, Radmila  ; Baltić, Branislav M.  ; Rašeta, Mladen  ; Baltić, Tatjana  ; Đorđević, Vesna  ; Katanić, NenadКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Uticaj dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na ekonomsku efikasnost ishrane brojleraJanjić, Jelena  ; Baltić, Branislav  ; Mirilović, Milorad  ; Nedić, Drago  ; Đurić, Spomenka  ; Vejnović, Branislav  ; Marković, Radmila  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathyStarčević, Marija  ; Bošković, S.; Vujadinović, D.; Rajčić, Antonija; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Baltić, Milan Ž. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Relationships between broiler final weights and histomorphometric parameters of certain segments of the intestineBaltić, Branislav M.  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Đorđević, Vesna  ; Marković, Radmila  ; Mitrović, Radmila  ; Janjić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Poznato/nepoznato: Uticaj poverenja pri izboru i stavovima o bezbednosti i kvalitetu mesaGlišić, Milica A.  ; Grbic, S.; Lovrenovic, M.; Baltic, B.  ; Rajcic, A.; Janjic, J.  ; Boskovic Cabrol, M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Relationship between broiler final weights and histomorphometric parameters of surtain segments of the intestine (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Baltić, Branislav  ; Lazić, Branković Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Marković, Radmila  ; Mitrović, Radmila  ; Janjić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Značaj genetičke selekcije brojlera za kvalitet mesaRajcic, A.; Baltic, M. Z. ; Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Lazic Brankovic, I.; Baltic, B.  ; Nesic, S.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Patohistološke karakteristike drvenastih grudi i kvalitet mesa brojleraRajčić, Antonija; Baltić, Milan Ž. ; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Starčević, Marija  ; Nešić, Slađan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica (✓)Mitrovic Radmila  ; Jankovic Vesna  ; Ciric Jelena  ; Djordjevic Vesna  ; Lj Juric, Z; Mitrovic-Stanivuk, M R; Baltic Branislav  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.