Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Variation of bioactive compounds content in fermented cabbage: influence of fermentation temperature (✓) | Drašković, Mirna; Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |