Истраживачи
Vukosavljević, Predrag
Резултати 1-20 од 73
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Serbian Traditional Spirit Enriched With Yellow Gentian and Saline Wormwood: Volatile Profile and Sensory Traits![]() | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2025 | Voćne rakije - tehnologija proizvodnje i metode analize | Vukosavljević, Predrag ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Formulation of novel liqueurs from juice industry waste: Consumer acceptance, phenolic profile and preliminary monitoring of antioxidant activity and colour changes during storage![]() | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Serbian aromatized wine "Bermet": Electrochemical, chemiluminescent and spectrophotometric determination of antioxidant activity | Gorjanović, Stanislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Evaluation of novel green walnut liqueur as a source of antioxidants: Multi-method approach![]() | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | REŠENJE NOVI PROIZVOD LIKER - ZELENI ORAH![]() | Vukosavljević, P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2019 | Utilization of the chokeberry pomace for production of liqueur with high content of phenolic compounds and antioxidant activity![]() | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Thermal behaviour and degradation kinetics of apple pomace flours | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | New herbal bitter liqueur with high antioxidant activity and lower sugar content: innovative approach to liqueurs formulations | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Volatile Composition, Colour, and Sensory Quality of Spirit-Based Beverages Enriched with Medicinal Fungus Ganoderma lucidum and Herbal Extract![]() | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Unapređenje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz sektora prerade voća i povrća – proizvodnja rakije | Vukosavljević, Predrag V. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of different distillates and extraction times of fungus Ganoderma lucidum on the antioxidant potential and sensory characteristics of special herb brandies![]() | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Total polyphenols from Solanum retroflexum Dun. fruit: extraction and optimization by response surface methodology![]() | Karabegović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Thermal characteristics of dried apple pomace | Zlatanović, Snežana J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Microfiltration with periodic gas backwashing as an alternative technique for increasing permeate flux | Urošević, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Aromatic profile and sensory characteristics of honey liqueur![]() | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | GLASS TRANSITION OF DEHYDRATED APPLE POMACE WITH DIFFERENT WATER CONTENT | Ostojić, Sanja B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Influence of Climatic Conditions on Yield and Profitability of Quince Brandy Production | Dimitrijević, Bojan D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Herbal extracts and bioactive plant metabolites in functional drinks and beverages | Dajić Stevanović, Zora P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Legislation in production of gelled products![]() | Vukosavljević, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |