Истраживачи
Zahorec, Jana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties (✓) | Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana ; Bucar, Franz; Šereš, Zita ; Šoronja Simović, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Utilization of sugar industry by-products: characterization of sugar beet fibers and molasses (✓) | Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Hodur, Cecilia; Maravić, Nikola ; Zahorec (rođ. Zorjan), Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Smole Možina, Sonja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product (✓) | Vasić, Ana; Matić, Ana; Damjanović, Bojan; Đorđe Alavuk; Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry (✓) | Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera ; Šoronja Simović, Dragana ; Zahorec, Jana ; Filipčev, Bojana ; Šereš, Zita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |