Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад
Година:  [2010 TO 2019]
Година:  2019

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties (✓)Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana  ; Bucar, Franz; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓)Griz, Ana; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product (✓)Vasić, Ana; Matić, Ana; Damjanović, Bojan; Đorđe Alavuk; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry (✓)Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Filipčev, Bojana  ; Šereš, Zita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Utilization of sugar industry by-products: characterization of sugar beet fibers and molasses (✓)Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Hodur, Cecilia; Maravić, Nikola  ; Zahorec (rođ. Zorjan), Jana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.