Истраживачи



Филтрирано по:
???jsp.search.filter.citation_category???:  M22

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Biochemical and Quality Parameter Changes of Wheat Grains during One-Year Storage under Different Storage Conditions (✓)Strelec, Ivica; Mrša, Vladimir; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Zahorec, Jana  ; Budžaki, SandraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024The Effect of Carob Extract on Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties of Bread (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Pavlić, Branimir  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Sterniša, Meta; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Carob Pulp Flour Extract Obtained by a Microwave-Assisted Extraction Technique: A Prospective Antioxidant and Antimicrobial Agent (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Martić, Nikola  ; Bijelić, Katarina  ; Božović, Danica  ; Pavlić, Branimir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Optimization of rheological characteristics of bread dough supplemented with defatted wheat germ (✓)Vidosavljević, Strahinja  ; Zahorec, Jana  ; Bojanić, Nemanja  ; Stojkov, Viktor  ; Rakić, Dušan  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Fišteš, Aleksandar  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Maravić, Nikola  ; Smole Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Luković, Jadranka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису