Истраживачи
Janjić, Jelena
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Relationships between broiler final weights and histomorphometric parameters of certain segments of the intestine | Baltić, Branislav M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Growth performance, carcass characteristics, and selected meat quality traits of two strains of Pekin duck reared in intensive vs semi-intensive housing systems | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Influence of CLA addition in non-ruminant diets on lipid index values | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Srednjelančane masne kiseline kao dodatak hrani za brojlere | Baltić, Branislav; Mitrović, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Consumer awareness of meat hazards with special reference to sources of meat contamination and microbiological hazards | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na ekonomsku efikasnost ishrane brojlera | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | “Cost-benefit” analiza pri pojavi bolesti plavog jezika kod domaćih preživara u Republici Srbiji (✓) | Đurić, Spomenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Značaj deklarisanja hrane za potrošače | Boskovic Cabrol, M.; Lovrenovic, M.; Grbic, S.; Starcevic, M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Kulinarski i industrijski postupci omekšavanja mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Poznato/nepoznato: Uticaj poverenja pri izboru i stavovima o bezbednosti i kvalitetu mesa | Glišić, Milica A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Relationship between broiler final weights and histomorphometric parameters of surtain segments of the intestine (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |