Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓) | Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Physico-chemical and microbiological changes during the cabbage hybrid bravo heads fermentation: Salt, temperature and starter culture influence (✓) | Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Peulić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Kocić-Tanackov, Sunčia ; Rakić, Dušan ; Pavlić, Branimir ; Blagojev, Nevena ; Rakić, Irena ; | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |