Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад
Година:  [2020 TO 2024]

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓)Petrović, Aleksandar  ; Plavšić, Ivana; Lisov, Nikolina  ; Čebela, Maria  ; Čakar, Uroš  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine (✓)Petrović, Aleksandar  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Mitrović, DankaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Савремена еколошка пракса у духу климатских промена (✓)Petrović, Aleksandar  ; Lisov, Nikolina  ; Ranković-Vasić, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Phenolic Profile of Plum Wines and Their Activity in the Protection Against Free Radicals (✓)Čakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓)Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš  ; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet SauvignonLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina (✓)Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Phenotypic variation of ampelographic and technological traits of newly created grapevine genotypesLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wineLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Cherry-the source of potential functional foodČakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Stone fruit wine-potential functional food (✓)Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nađa  ; Lisov, Živković Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Čakar, Mira; Vajs, Vlatka; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of winesLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Morphological and production-technological characteristics newly craeted grapevine variety VoždLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.