| Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
|---|---|---|---|---|
| 2024 | Tehničko rešenje. Nova metoda - Određivanje mikotoksina primenom visokoefikasne tečne hromatografije sa masenom detekcijom (HPLC-MS/MS)![]() | Simunovic, Stefan | Tehničko rešenje | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2024 | Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory Acceptance![]() | Kurćubić, Vladimir S. | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
| 2024 | Use of Attribute Agreement Analysis (AAA) in the Validation of Sensory Evaluation Methods: Case Study for the Visual Determination of Parasites in Fish![]() | Petrović, Zoran | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
| 2024 | Fatty acids from beef feed to beef meat![]() | Nešić, Ksenija | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
| 2024 | Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije - Susam (Sesamum indicum L.) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci tehnikom real time PCR![]() | Janković, Vesna | Tehničko rešenje | 81 MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (30.10.2024.)M81 - Novo tehničko rešenje primenjeno na međ. nivou |
| 2023 | Comprehensive levels of fatty acids in meat: implications for human health![]() | Trbović, Dejana | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2023 | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere![]() | Milijašević, Babić Jelena | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
| 2023 | Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review![]() | Lukić, Mirjana | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
| 2022 | Antimicrobial Activity of Bee Bread | Baltić, Tatjana | Ostalo | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2022 | Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis![]() | Simunović, Stefan | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
| 2021 | Restrictive nutrition and compensatory growth of broilers: Impact on growth production results and carcass characteristics![]() | Radulović, Stamen | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2021 | The influence of savory on colour, odour and taste of frankfurters | Karan, Dragica; Lukić, Mirjana | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2021 | The nutritional and health value of beef lipids - fatty acid composition in grass-fed and grain-fed beef![]() | Lukic, M | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2020 | Control of nutritive allergens in a hospitality kitchen![]() | Aleksić, Milica; Popov Raljić, Jovanka | Naučni članak | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
| 2020 | Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment![]() | Trbovic, Dejana | Naučni članak | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
| 2020 | Tunino salama od fileta tune![]() | Milijašević, Milan | Tehničko rešenje | 81 MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (2019)M81 - Novo tehničko rešenje primenjeno na međ. nivou |
| 2019 | Histamine in Canned and Smoked Fishery Products Sold in Serbia![]() | Simunovic, Stefan | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
| 2019 | Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemu![]() | Petronijević, Radivoj B. | Tehničko rešenje | 81 MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (2019)M81 - Novo tehničko rešenje primenjeno na međ. nivou |
| 2019 | Pileći ćevapčići sa smanjenim sadržajem natrijum hlorida![]() | Lilić, Slobodan V. | Tehničko rešenje | 84 MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (30.07.2020.)M84 - Bitno poboljšano tehničko rešenje na nac. nivou |
| 2017 | Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color | Jovanović, Jelena | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |