Истраживачи
Marić, Boško
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Physico-chemical properties of corn-based snack fortified with raspberry seeds (✓) | Perović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | A business model in agricultural production in Serbia, developing towards sustainability (✓) | Zecevic, Mila; Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Influence of different extrusion temperatures on the stability of ellagic acid from raspberry seeds (✓) | Marić, Boško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Analysis of spelt variability (Triticum spelta l.) Grown in different conditions of Serbia by organic conditions (✓) | Ugrenović, Vladan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |