Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
Назив: Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Marić, Boško  ; Cvetković, Biljana  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2018
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
ISBN: 2217-5660; 2217-5369 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: vol. 45 br. 1 str. 27-36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859904
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.