Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats | Autori: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2018 | Publikacija: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad, Srbija: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu | Tip rezultata: | Naučni članak | ISBN: | 2217-5660; 2217-5369![]() ![]() |
Kolacija: | vol. 45 br. 1 str. 27-36 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859904 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.