Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
Naziv: Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
Autori: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Marić, Boško  ; Cvetković, Biljana  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Godina: 2018
Publikacija: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad, Srbija: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu
Tip rezultata: Naučni članak
ISBN: 2217-5660; 2217-5369 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: vol. 45 br. 1 str. 27-36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859904
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.