Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad, Srbija: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | ISBN: | 2217-5660; 2217-5369![]() ![]() |
Колација: | vol. 45 br. 1 str. 27-36 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859904 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.