Истраживачи
Marković, Radmila
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | The impact of pork meat and lard on human health | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | The effects of probiotic supplementation in weaned pigˋs diet (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Anisakis infection and allergy in humans (✓) | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The effect of breed line and age on measurements of pH-value as meat quality parameter in breast muscles (m. pectoralis major) of broiler chickens | Glamočlija, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Tehničko rešenje, 170, Meso svinja obogaćeno n-3 masnim kiselinama (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Correlations among stress parameters, meat and carcass quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Prebiotici - savremena strategija u stimulaciji rasta životinja | Radulović, Stamen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Ispitivanje mesnatosti trupova farmskih svinja i svinja iz otkupa (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The effects of the phytobiotics (Enviva EO 101) on the health and performanse of weaned pigs (✓) | Radulović, Stamen B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effects of various meal compositions on production results, economic performance and fish meat quality | Tešić, Milan; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Biotehnološka rešenja u ishrani životinja u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja, proizvodnih rezultata i poboljšanja kvaliteta namirnica animalnog porekla (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Polyunsaturated fatty acids in the fish meat and their significance for human health (✓) | Pavlićević, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Ispitivanje mogućnosti povećanja sadržaja selena u mesu brojlera (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Milk yield and composition, body condition, rumen characteristics and blood metabolites of dairy cows fed diet supplemented with palm oil (✓) | Kirovski, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Changes in the quality of goat meat in the production of smoked ham (✓) | Ivanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Ispitivanje mogućnosti poboljšanja masnokiselinskog sastava mesa svinja (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Primena biotehnologije u ishrani životinja | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Značaj svinjskog mesa i masti (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Effect of different amounts of organic selenium in the diet on broiler carcass parameters (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |